Nodinite

Vi på Ubbo integration älskar struktur, ordning och reda. Under de senaste nästan 15 åren har vi hjälpt våra kunder att få rätt information, till rätt plats, vid rätt tidpunkt och till rätt kostnad. Den kunskap och praxis vi har samlat och förfinat lagras i vår kunskapsbas – Baseline. Genom att strukturera kunskapen och ständigt förfina den kan vi återanvända den och ge våra kunder en kickstart på en skräddarsydd integrationsleverans. Vi anser att det är mycket viktigt att ha en fast grund och alla datahygienfaktorerna på plats.  

Baseline Integration Portal Service

Baseline Integration Portal Service är vårt självbetjäningsverktyg för att säkerställa struktur, det vill säga ordning och reda i ert integrationslandskap. Baseline Integration är det allt-i-ett-verktyg ni behöver för full kontroll. Med Baseline Integration Portal kan ni dokumentera ert integrationslandskap på ett konsekvent sätt och på köpet få total loggning och övervakning. I vår snabba digitala tid är det svårt att hänga med i kundernas krav, ny spetsteknik och hela spektrumet av medarbetarkrav som berör digital natives. Baseline Integration Portal säkerställer att ni har informationen till hands och kan leverera faktaunderbyggda beslut.  

Om Nodinite

Nodinite är ett svenskt produkt- och utvecklingsföretag som fokuserar på att utveckla och erbjuda världens mest avancerade SIMS (System Integration Maintenance Software). Aldrig tidigare har support och underhåll av systemintegrationer varit så enkelt, oavsett vem man är. Företaget kommer från konsultvärlden där man noterade stor marknadspotential för ett effektivt och kostnadseffektivt erbjudande med hjälp av smarta produkter som förbättrar servicen på systemintegrationsarenan. Nodinites affärsidé är att leverera de absolut bästa SIMS-produkterna för systemintegration till låg kostnad för kunder och partners – som raskt ger både snabb utdelning och insikter (sharing is caring). Företaget har tecknat avtal med flera stora aktörer på IT-området om implementering av produkterna. Från 2016 har Baseline Integration Portal Service drivits av Nodinites produkt. Baseline Integration Portal Service kan levereras på plats eller i molnet och vi kan ger er metoder och riktlinjer för och utbildning i produkten. Den har funktioner för loggning och arkivering, övervakning, rapportering och dokumentation av systemintegrationer oavsett integrationsmäklare.