MuleSoft

MuleSofts mission är att hjälpa företag att förändra och innovera snabbare genom att göra det enkelt att koppla samman världens alla applikationer, data och enheter. Med sin ”API-led connectivity” strategi för anslutning möjliggör MuleSofts marknadsledande Anypoint Platform™ över 1 000 organisationer i mer än 60 länder att bygga applikationsnätverk.

Mobilitet. Molntjänster. Internet of Things. De skapar fantastiska affärsmöjligheter – men de höjer också kundernas förväntningar. Och om du inte infriar dem kommer någon annan att göra det.

Dagens företag måste vara lättrörliga, kunna leverera snabbare och se till att få ut så mycket som möjligt av sin IT-investering. Därför bygger MuleSoft applikationsnätverk: sömlösa eco-system av applikationer, datakällor och enheter anslutna via API:er, lokalt eller i molnet. De påskyndar app-lanserings- och förändringscykler, gör det lättare att säkra och hantera åtkomst och gör det möjligt för företagen att uträtta mer – och snabbare – med mindre.

Mulesoft har utsetts som ledande inom Gartners Magic Quadrants inom alla våra kärnkompetenser. Ledarna utses baserat på anseende, fullständighet i visionen och erkända meriter från en mängd olika användningsfall.

Ubbo har varit MuleSoft-partner i många år och var en av de första i Norden. I dag har Ubbo en stark partnerposition på den nordiska marknaden och samarbetar nära och framgångsrikt med att utveckla integrationsverksamheten. Ubbo har många certifierade experter inom MuleSoft Anypoint-plattformen och har genomfört många framgångsrika projekt baserade på MuleSoft-teknik och API-led connectivity. Ubbo tillhandahåller expertkunskap om MuleSoft-produkter inom områden som styrning (C4E), arkitektur, utveckling, , DevOps och underhåll.