Om Oss

Ubbo är ett nordiskt IT-tjänstebolag med över 180 digitala experter. Med vår kunskap inom digital trust, data och analytics, applikationer, integration och managed services både utvecklar och driver vi IT-lösningar i molnet. Vi arbetar för en mer hållbar och intelligent värld där teknologi stärker människor, affärer och samhällen och stöttar deras utveckling.

Vi möjliggör datadrivna affärer

Visste du att nästan all data i världen är ny? Mängden data växer exponentiellt och i den här alltmer komplexa världen är det A och O att föra samman data. Här kommer vi in i bilden.

Ubbo som möjliggör datadriven transformation. Vi bidrar med nischad kunskap kring olika plattformar, informationshantering och affärslösningar för att skapa en mer intelligent affärsverksamhet. Vi vill driva utvecklingen kring att hantera, förädla, analysera och använda data i ekosystem. Och det är här vi skapar magi med och för våra kunder: det är då olika typer av data förs samman som långsiktigt affärsvärde skapas. Vi jobbar med data i olika plattformar, är stolta över vår plattformsoberoende expertis och har en stark tilltro till molnet. Vi både utvecklar och driver digitala lösningar, och stödjer våra kunder i att lyckas med komplexitet. 

Vi är också mycket stolta över att rankas som Sveriges sjunde bästa arbetsgivare i Universums nationella medarbetarundersökning!

180+ experter

65+ kunder

2019-04-29-ubbo-hi-res-092 (1)

Partners

Vi jobbar brett med många olika samarbetspartners