Vi vet att det viktigaste av allt är att problemet blir löst, inte vilken teknik som löser det. Ni behöver en kvalitetslösning som funkar – snabbt – och som levereras av någon som också tar hela ansvaret för driften.

Ubbo

Ubbo har en lång, dokumenterad erfarenhet av att bygga, underhålla, drifta och ge support till lösningar som skräddarsytts för våra kunders behov – vi arbetar med ungefär 400 kunder i Norden för att revolutionera deras verksamhet. Ett exempel: på PostNord integrerar vi traditionella lokala system med flexibla mobila applikationer för att lösa kundens behov, dessutom med kort tid till marknad tack vare en effektiv DevOps-strategi.

“Vi utvecklar ständigt våra webbtjänster för att ligga I framkant och Ubbo är en viktig strategisk partner som vi har fantastiskt samarbete med.”

Petter Edlund – Head of Business IT, PostNord

Applikationslivscykel – grunden för ditt företags framgång

De flesta företag är beroende av applikationer. De behöver full uppmärksamhet och omsorg, från start till avveckling. Vi på Ubbo bryr oss om våra kunders applikationer och gör det genom att ta fullt ansvar för hela livscykeln: från design, implementering och testning till driftsättning, drift och underhåll.

Våra experter på Ubbo har en holistisk och agil ”enterprise-grade approach” för att utveckla och underhålla ditt företags applikationer under hela livscykeln. För oss innebär detta att vi bidrar till att öka nöjdheten hos era kunder och användare samt förbättrar användarupplevelse (UX), digital innovation och affärsanpassning eller snabbar upp tiden till marknaden genom agila metoder som Design thinking, Scrum, DevOps och SAFe.

När vi utformar och bygger applikationer håller vi ett vakande öga på underhållbarheten och hela livscykeln för att hålla nere den totala ägandekostnaden och säkerställa en hög och hållbar tillgänglighet.
 

Vad är nyttan för ert företag?

Med stöd från våra över 180 experter finns vi här för att hjälpa er att utforma, bygga, underhålla och hantera era applikationer.

 • Har ni en vision för att digitalisera er verksamhet?
  Vi ger er råd och hjälper er att nå er vision.
 • Har ni komplexa system eller affärslösningar? Kräver de medverkan av flera underhållsparter?
  Vi är er enda kontaktpunkt och bidrar med en helhetssyn i vår kontakt med, och koordinering av, era leverantörer.
 • Har ni applikationer som behöver underhållas och utvecklas?
  Vi tar hand om dem åt dig.
 • Vill ni utnyttja moderna tekniker och utvecklingsmetoder på nya eller befintliga applikationer?
  Vi har kompetensen och erfarenheten som hjälper er att göra det på ett hållbart sätt.
 • Behöver ni skickliga och erfarna arkitekter och utvecklare som är förtrogna med hybrida miljöer?
  Ni hittar dem hos oss.

Vi finns här för att skapa nya idéer och lösningar tillsammans med er, så att ni kan fokusera på det som verkligen betyder något – er verksamhet.

Mjukvaruutveckling och molnet går hand i hand

Molnet kommer helt att förändra hur vi arbetar med applikationsutveckling: räkna med att 80% av era data lagras där inom fem till åtta år. Ubbo kan bygga skalbara, flexibla och säkra lösningar för er i molnet, och samtidigt säkra er kostnadskontroll. Vi lever och andas DevOps varje dag och genom multikompetenta team säkerställer vi att er utveckling alltid går framåt.

Det är självklart att våra arkitekter och utvecklare har erfarenhet av att arbeta med moderna verktyg och teknologier. Vi är väl förtrogna med hybrida miljöer och är vänner och partner med alla stora leverantörer av molntjänster som Azure, AWS, IBM och Google, och vi är stolta över att vara en AWS Managed Service ProviderIBM Gold PartnerMicrosoft Gold Partner samt certifierad Azure partner. Förutom de publika molnlösningarna erbjuder vi även Ubbos egna privata molntjänster.